LIME JUICE CORDIAL (LIMOEN)

MONIN Lime Juice cordial is een mix van limoensap, citroensap en suiker. Het is gemaakt van minimaal 50% sap. Omdat het een siroop is, heeft MONIN Limoensap-siroop een lager suikergehalte dan een siroop en is het perfect om een unieke smaak en balans te geven aan je klassieke cocktails zoals Margaritas, Maï-Taïs en Gin Tonics.

AMARETTO

MONIN Amarettosiroop is gebaseerd op de klassieke Italiaanse zoete likeur met amandelsmaak. Gekenmerkt door de smaak van de ‘mandoria-amara’ of bittere amandel, betekent de naam Amaretto ‘een beetje bitter’ in het Italiaans.

MONIN Amaretto levert de bitterzoete smaak van deze populaire likeur en kan worden gebruikt om een luxueuze Tiramisu Cappucino en nog veel meer verleidelijke desserts met Italiaans thema en drankjes na het eten te creëren.

BLUE CURACAO

Blue Curaçao, een klassieke cocktail uit de oudheid, staat bekend om zijn diepblauwe kleur, zure sinaasappelsmaak en tropische kenmerken.

Op smaak gebracht met de droge schil van de groene sinaasappels, die afstammen van Valencia-sinaasappelen, van het West-Indische eiland Curaçao, belichaamt deze likeur dit tropische eilandparadijs met zijn stranden en koraalriffen. Het drankje werd bij toeval ontdekt en werd oorspronkelijk in de 19e eeuw op de markt gebracht door een Spaanse familie uit Curaçao.

 

CARAMEL

Karamel, wat gekarameliseerde suiker betekent, wordt gemaakt door suiker in water te smelten om een rijke, zoete, kleverige vloeistof te creëren die in kleur varieert van beige tot amber tot donkerbruin. Gebruikt als een enkele smaak in de vorm van een snoepje of in puddingen, desserts, cakes en koekjes, karamel past ook goed bij andere smaken zoals fruit.

Een must-stock, MONIN Caramelsiroop is een van de meest populaire en veelzijdige smaken van het MONIN-assortiment. Deze goudgele amberkleurige siroop kan worden gebruikt om zoete koffie, thee en chocolaatjes te maken, comfortabele dessertcocktails, wodka-shots of gewoon besprenkeld met ijs.

 

CHOCOLATE COOKIE

Hoewel de oorsprong misschien de toevallige druppel chocoladestukjes is die nooit in een gewoon koekjesdeeg zijn gesmolten, is het wereldwijde succes van chocoladekoekjes niet te wijten aan toeval. Dit heerlijke koekje, gemaakt in de jaren ’30 in de Verenigde Staten, heeft een reputatie opgebouwd als winstmaker voor cafés en coffeeshops en is tegenwoordig overal te vinden. MONIN Chocolate Cookie siroop heeft de perfecte biscuitsmaak die een gastronomisch tintje aan uw drankjes zal geven. Het is de ultieme smaak om de meest verrukkelijke dessertdranken te realiseren en je drankaanbod uit te breiden naar de wereld van delicatessen.

COCONUT (KOKOSNOOT)

De noot van de kokospalm, de kokosnoot is inheems in meer dan 80 tropische en subtropische landen zoals Indonesië, India en Thailand, waar hij als onmisbaar wordt beschouwd.

Een uiterst veelzijdige smaak, de intense, zoete smaak past goed bij zoete, bittere en zoute smaken.

FRAISE (AARDBEI)

MONIN Aardbeiensiroop was een van de eerste fruitsmaken die in het siroopassortiment werd ontwikkeld. Een populaire smaak in Frankrijk, aardbeiensiroop wordt toegevoegd aan water, groene munt en limonade om een Strawberry Diabolo te maken, evenals gearomatiseerde melkdranken.

Aardbei is een populaire smaak in zuivelproducten zoals ijs, milkshake, smoothies en yoghurt, met ‘aardbeien en room’ als het ultieme zomerdessert.

Voeg een voorproefje van deze typische zomertraktatie toe door MONIN Aardbeiensiroop te mengen om heerlijke dessertcocktails, verfrissende limonades en verrukkelijke milkshakes te creëren.