Betaalmethoden

 


iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. (www.ideal.nl)

 


Creditcard:
Hier kunt u uw creditcard kiezen en vervolgens de gegevens in vullen zoals u gewend bent in de vertrouwde en beveiligde omgeving.
Bij een transactie worden extra kosten voor ons in rekening gebracht. Daardoor zijn wij genoodzaakt een bijdrage in rekening te brengen.

 


Paypal:
U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. (www.paypal.nl).
Bij een transactie worden extra kosten voor ons in rekening gebracht. Daardoor zijn wij genoodzaakt een bijdrage in rekening te brengen.

 


Sofort:
Met Sofort banking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van Sofort banking, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van Sofort banking. (www.sofort.com)

 


Vooruitbetalen per bankoverschrijving:
U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

KNAB IBAN: NL80 KNAB 0259 8835 81   t.n.v. Casa Websales te Venray.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan 
Casa Websales
IBAN: NL80 KNAB 0259 8835 81
BIC/SWIFT:  KNABNL2H

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de optie vooruitbetalen!
Wij handelen de verzending af wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

 


Bancontact / Mister Cash
Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.

 


Achteraf betalen.
U ontvangt dan de factuur en de betaalinstructies van Klarna.